Tanári visszajelzések

Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Általános Iskola:

Ürömi József Nádor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola (ÖKO Iskola):

“Az első osztályosok nagyon meg tudtak nyílni, hasznosnak bizonyultak ezek a gyakorlatok.” (1. osztály)
“A gyerekek komolyan vették a feladatokat, szívesen mesélték el a saját élményeiket. A gyakorlatok igazodtak az életkori sajátosságokhoz. Nagyon kellemes a foglalkozást vezető személyisége.” (1. osztály)
“Bár az osztály passzívnak tűnhetett, osztályfőnökként láttam, hogy megérintette őket a téma. Az előadó személyét a kamaszok elfogadták, jó lenne a folytatás.” (7. osztály)
“A pedagógusok részéről csak pozitív visszajelzéseket kaptam. Nagyon köszönjük a lehetőséget! Jó lenne ősszel folytatni, megnézni maradt-e a mostani élményből.” Kádiné Pénzes Mária  (igazgatóhelyettes)

Kropfné Knipp Mária, Győrszentiván, Váci Mihály Általános Iskola:
“Kedves Mindenki! A mi iskolánkban egészen kicsi, 2. osztályos gyerekekkel szoktunk a földre ülve “belső csendet keresgélni”. Fokozatosan tudtam bevezetni, nem kötelező mindenkinek részt venni, de mostanra minden tanítványom nagyon megszerette. Öröm nézni, ahogy kisimulnak a kis gondjaik. Nagyon hangos és mozgékony a csapat, úgy gondolom ez nem egyedi történet. Azt szokták mondani, hogy jó volt a 10 perc csend. Érdekes, hogy szeretik, pedig amúgy alig maradnak csendben. Én nagyon hasznosnak tartom ezeket az alkalmakat, kicsit megpihen a lélek.(meg kicsit én is…gyönyörködöm bennük…erre is szükség van 🙂 Próbáljátok ki bátran…”

Répásiné Hajnal Csilla a Győri Váci Mihály Általános Iskola igazgatója Győr Oktatásügyéért díjat kapott több évtizedes pedagógusi tevékenysége és munkakultúrája, a meditációs jó gyakorlat (Belső Csend Program) meghonosítása, drámapedagógusi és rendezői munkája elismeréseként.
https://www.gyorplusz.hu/gyor/az-aldozatos-munkat-dijaztak/?fbclid=IwAR1m3DGyhyMRZJYKQfOmCoR6Z_e9QnJimGb2Ey-eAfNFcLq6tRbAOhuarus