Belső Csend Oktató Program

Belső Csend Oktató Program általános iskolák, középiskolák és pedagógusok számára, a Sydney Egyetem és a Meditációs Kutató Program közreműködésével

MKP – A Meditációs Kutató Programot a Sydney Orvosi Kar Pszichiátriai Tanszéke kezdeményezte.

A Belső Csend egy nem kereskedelmi kezdeményezés, melynek célja, hogy bizonyítékon alapuló tudásalapot biztosítson pedagógusoknak és diákjaiknak. És ahogyan a neve is jelzi, a modulok olyan készséget tanítanak, ami segíti az elme nyugalmának megtapasztalását.

Módszeres és következetes tudományos kutatások kimutatták, hogy a Belső Csend elérése sajátos pozitív hatással van a fizikai és pszichológia egészségre. Továbbá, iskolákban végzett helyszíni tanulmányok azt bizonyították, hogy a technika alkalmas az iskolákban, osztálytermekben való alkalmazásra, és hogy a gyerekek élvezik azt.

Jelenleg a kutatások arra utalnak, hogy rendszeres alkalmazás esetén jelentősen csökken a mentális egészség veszélyezettsége, és javulnak a szociális készségek.

Kérjük, vegyen részt a bevezető képzés multimédia változatában. Részvétele segíteni fog nekünk abban, hogy meghatározzuk a program elfogadhatóságát, hasznosságát és hogy finomítsuk a tartalmát, annak érdekében, hogy maximalizálhassuk hatását a fiatalok számára.

Bár a részvétel ingyenes, kérjük, segítsen azzal, hogy a szükséges visszajelzéseit megküldi. A visszajelzéseket, név nélkül, arra használjuk, hogy javítsuk a kísérleti program modulok minőségét.